Kunst en Route Warnsveld 2017

Ook zonder fokken op de molen Nooit Gedacht aan de Molenstraat 68 kunnen we dit jaar weer mee doen aan Kunst en Route Warnsveld op zaterdag 23 en zondag 24 september. Op beide dagen is in de molen het werk te zien van Willy Alferink en van Andries Fidder tussen 11.00 en 17.00 uur.


Willy Alferink (www.willyalferink.nl) uit Lochem begon met pastelkrijt, maar ontdekte al snel de voordelen van acrylverf. Hij laat zich inspireren door de dagelijkse dingen om hem heen. Schilderen is zijn passie. De kunstwerken kenmerken zich door heldere kleuren, aandacht voor vorm, vlak en structuur. Sinds enkele jaren maakt hij ook sculpturen.


De tweede exposant is Andries Fidder (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ). Hij werkt naar aanleiding van situaties die hem treffen en in zijn herinnering worden "vastgezet". De relatie tussen mensen is een terugkerend thema in zijn werk. Het werk valt op door het kleurgebruik en vanuit de kleuren ontstaan de vormen. De laatste jaren meestal figuratief maar soms ook abstract.
Van Zuijlen - De Lekkere Bakker!

Twitter